Redan lite trött på hösten.

Missförstå rubriken rätt, hösten är oerhört vacker med alla färger och de vackra solnedgångarna som färgar himmelen i otroligt vackra kulörer. Men detta regn, vad är det för något? Det är det som gör att jag redan längtar till nästa sommar. Och detta mörker, jag är så himla mörkrädd så denna delen av året blir en psykisk påfrestning för mig. Ibland vill man bara krypa ner under täcket igen när väckarklockan dunkar i öronen, försvinna in i sömnen igen och drömma om en solig dag på stranden.
 
Framtiden, det är så svårt ibland vad man ska ta för beslut och vart man ska ta vägen. Ibland önskar jag att det kunde stå på närmsta plats, såhär ska du göra och denna vägen ska du gå. Snart tar en oerhört fantastisk resa slut för mig som har tagit mig otroligt långt, tacksam för alla dörrar som har varit öppnsa för mig och alla oerhört vänliga personer som har hjälpt mig dit jag är idag. Men frågan är, vad blir nästa stora äventyr för mig? 
 
Det är mycket gammalt som kommer försvinna och massa nytt som kommer att förändras i mitt liv, både när det gäller arbete och när det gäller relationer. Jag är förväntansfull och orolig, men jätte glad. Jag är så glad, jag är verkligen glad. Tack till alla. 

Nu ska jag krypa ner jämte min Viktor och kolla på lite tv. Fortsätt att vara glad och se allt från den positiva sidan och ta inte in negativ från energitjuvar som försöker att ta ner dig på jorden, du kan så mycket och du är fantastisk.